• OVER ONS

PROFAST Ankersystemen B.V.B.A.

PROFAST Ankersystemen is producent én leverancier van innovatieve ankersystemen met een compleet en uitgebalanceerd programma voor de professionele bouwsector.

Naast het leveren van de ankersystemen voorzien wij u ook van technische ankerberekeningen op maat, keuringsrapporten en andere gewenste certificeringen.

Onze service is uniek in de markt en begint al vanaf het eerste contact.

Het juiste advies en service, op het juiste moment. Van particulier tot aannemer en van zelfstandige tot multinational.

Bevestigt kwaliteit!

Wij werken met een hecht team van specialisten, welke “Ankersystemen” tot een kunst verheven hebben. Dankzij zeer korte communicatielijnen en het uitgebreide kennisniveau binnen onze organisatie, ontvangt u direct het beste advies, product en dienst voor uw specifieke situatie.

Advies op maat gaat bij ons verder dan alleen telefonisch of persoonlijk contact. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze kosteloze product- en applicatietrainingen. U of uw team doorloopt samen met één van onze experts een training en/of presentatie bij u op kantoor of op de werf. Uiteraard stemmen we deze trainingen af op het gewenste specialisme en de kennis binnen uw organisatie. Wij zijn u graag van dienst en willen u ons idee van kwaliteit en service laten ervaren.

Contacteer onze specialisten en ervaar het zelf!

ONS PROFAST TEAM

Eric Vincken
Technisch & Commercieel Adviseur

Ronald Langeveld
Technisch & Commercieel Adviseur

Bart Keulen
Administratie & Boekhouding

René Kleinbekman
Technisch & Commercieel Adviseur

Walter Zwart
Marketing & Communicatie

Contact met onze specialisten

+32 (0) 11 75 40 88