• SERVICE & DIENSTEN

Van tekentafel tot oplevering!

Naast het leveren van een zeer uitgebreid assortiment hoogwaardige Ankersystemen, leveren wij onze klanten ook de onderstaande aanvullende diensten. Deze diensten maken het voor de opdrachtgever mogelijk dat producten op de juiste wijze worden aangebracht en verwerkt. Hiermee komt de kwaliteit van de producten maximaal tot zijn recht en wordt deze optimaal gewaarborgd.

Ankertesten – Trekproeven

Kwalitatief hoogwaardige ankersystemen in kritische omstandigheden behoeven een vakkundige installatie met aandacht van de vakman. Wanneer dit het geval is, kan men de verankering als veilig en betrouwbaar beschouwen. Wanneer hier (om welke reden dan ook) een aanvullende praktische en schriftelijke bevestiging voor gewenst is, verzorgen wij deze middels trekproeven op locatie.

Deze trekproeven worden door ons uitgevoerd met uitsluitend (aantoonbaar) gekalibreerde testapparatuur. Wij zullen de betreffende verankeringen (chemisch of mechanisch) voor u belasten op het voorgeschreven belastingsniveau. De behaalde resultaten zullen aansluitend middels een rapportage, bij u als opdrachtgever digitaal worden aangeleverd.

Wenst u meer te weten te komen over onze ankertesten of wilt u een trekproef op locatie laten uitvoeren?

Neem contact met ons op, onze specialisten vertellen u er graag alles over!

ProFast Anker Design – Calculatie software

Om onze klanten en relaties optimaal te kunnen voorzien in advies en maatwerk, leveren wij geheel kosteloos ankerberekeningen op maat. Iedere situatie behoeft een andere aanpak.

PROFAST ANKER DESIGN – Calculatie Software biedt optimale oplossingen voor de gewenste situaties. Deze worden zo efficiënt mogelijk en volgens de officieel geldende Europese richtlijnen aan u aangeboden. Onze specialisten maken dagelijks volop gebruik van deze zeer prettige en zeer uitgebreide calculatie software en leveren de gevraagde ankerberekeningen veelal dezelfde dag nog aan.

Wenst u meer te weten te komen over de mogelijkheden van onze ankerberekeningen of heeft u direct behoefte aan een uitgebreide gecertificeerde onderbouwing van uw kritische toepassing?

Neem contact met ons op, onze specialisten vertellen u er graag alles over!

Trainingen – Advies

Om de kwaliteit van onze producten optimaal tot hun recht te laten komen, bieden wij u als klant of uw onderaannemers welke met onze producten (gaan) werken, geheel kosteloos verschillende ankertraining op maat op uw werf of kantoor aan.

Deze trainingen zijn voorzien van een theoretisch gedeelte maar ook de praktische kant zal nadrukkelijk worden belicht. Uiteraard zal dit afgestemd worden en aansluiten op de werkzaamheden van de deelnemers en hun huidige kennisniveau op het gebied van Ankersystemen.

Wij bieden onze klanten op ieder uitvoerings- en kennisniveau passende ankertrainingen, welke wij met grote regelmaat aanscherpen, volgens de laatste ontwikkelingen en geldende richtlijnen in de markt.

Wenst u meer te weten te komen over onze ankertrainingen of bent u op zoek naar ander advies?

Neem contact met ons op, onze specialisten vertellen u er graag alles over!

Logistiek – Leveringen

Door onze directe verkoop strategie en het specialisme in onze branche, nemen wij zelf de volledige verantwoordelijkheid voor een goede voorraad structuur en snelle doorlooptijden van het orderproces. Wij leveren nagenoeg alle producten direct uit voorraad, waardoor we snelheid van advies perfect kunnen laten opvolgen met een vlotte levering. Korte lijnen en direct de juiste mensen aan de telefoon, welke u direct de juiste en gewenste antwoorden geven.

Onze sterke logistieke samenwerking met vaste transporteurs, maakt het mogelijk om onze klanten vele levermogelijkheden te bieden van de bestelde materialen. Zo leveren wij alle materialen uit voorraad (binnen 2 werkdagen) bij onze klanten of hun onderaannemers.

Daarnaast bieden wij onze klanten de mogelijkheid om producten af te halen in ons magazijn in Hamont-Achel of bij ieder gewenst Bpost adres in België. Behoeft u of uw firma een nog snellere levering? Dan bieden wij u onze Same Day Delivery. Deze spoed levering service bieden wij aan door heel België en wordt op uw specifieke wensen afgestemd.

Neem contact met ons op, onze specialisten vertellen u er graag alles over!

Contact met onze specialisten

+32 (0) 11 75 40 88